business yoga

Waarom Business Yoga?

  • Je krijgt meer energie en een heldere geest
  • De communicatie met anderen verbetert
  • Je krijgt meer focus
  • Je wordt ontspannen
  • Er is meer balans tussen werk en privé

Speciaal voor ZZP’ers

Jij kunt je ontspannen in élke werksituatie

Business Yoga is ideaal voor jou als ZZP’er. Als zelfstandige heb je veel ballen hoog te houden, zoals acquisitie, administratie en netwerken en dat allemaal naast je ‘echte’ werk. Blijf in die ratrace maar eens ontspannen, zónder dat het je veel tijd kost.

Hoe werkt Business Yoga?

In 20 à 30 minuten doe je zittend op je (bureau)stoel of staand een paar korte oefeningen. Geen matje of verkleedpartij dus, maar gewoon tussendoor of in je pauze. De instructies zijn concreet en bondig; Business Yoga is niet zweverig. De oefeningen zijn speciaal ontwikkeld om in korte tijd veel te bereiken en zijn anders dan bij ‘gewone’ yoga. Business Yoga werkt op je klieren (in plaats van op je spieren), wat snel effect heeft op je zenuwstelsel.

Welke effecten heeft Business Yoga?

Op de korte termijn gaat stress vaak ten koste van je werkplezier en ontstaat er een tunnelvisie. Als zelfstandige is een open blik juist belangrijk voor je succes.
Als je te lang stress blijft ervaren, loop je het risico op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Niemand zit daarop te wachten, maar jij als ZZP’er helemaal niet. Om jou draait immers je bedrijf!
Met enkel een half uurtje Business Yoga per werkdag pak jij stress aan en merk je meteen verschil.

Welke Business Yoga past bij mij?

Regelmatig houd ik workshops Business Yoga op het Werk in bedrijfsverzamelgebouwen. Je kunt dan meedoen met een sessie waarbij ook andere ZZP’ers aanwezig zijn. Wil je liever alleen aan de slag? Ik geef ook Business Yoga op de werkplek. Of je kiest voor Business Yoga Online.

Atyna_profielfoto

Bel of mail Atyna

06 42 52 91 40
contact@atynaverbindt.nl