ZZP’er die rush van het bedrijfsleven kent

Je hebt weinig tijd en alleen resultaat telt

Als ik terugdenk aan de Atyna die ik was, dan zie ik een hittepetit die altijd maar doorging. Grenzen…wat zijn dat? Mijn perfectionisme dreef me tot het uiterste om alles goed te willen doen. Klinkt vermoeiend. ‘Maar hé kom op, gewoon doorgaan: the show must go on!’ Ik was directiesecretaresse en een echte multitasker. Ik moest aan alles denken en wilde aan alle verwachtingen voldoen.

Tot rust komen bij Yoga

Het verbaast je vast niet dat ik tijdens klassiek ballet, mijn hobby, de ene na de andere blessure te verwerken kreeg. Ik putte mezelf volledig uit, werd ziek en had uiteindelijk een burn-out.
Ik verruilde ballet voor wekelijks een uurtje yoga. Tijdens de les kwam ik tot rust en na 1 jaar yoga viel me iets op: ik was minder opgefokt. Voorheen kon ik al kwaad worden van iemand die voordrong bij de kassa. Nu stond ik relaxter in het leven en kon ik duidelijke keuzes maken. Heel bijzonder.

En toch gebeurde het weer: rond mijn veertigste kreeg ik mijn tweede burn-out. Ik moest dus nog beter mijn grenzen aangeven. Ik nam belangrijke beslissingen, onder andere om mijn baan als directiesecretaresse op te zeggen, als zelfstandig recruiter te starten en de opleiding tot yogadocent te volgen.
Steeds vaker verving ik yogadocenten, waardoor ik ongemerkt veel ervaring opdeed. Tijdens een yoga retreat ontmoette ik een coach Business Yoga.

No-nonsence & Business Yoga

Business Yoga …. natuurlijk! Ik had zoveel mensen gestrest op kantoor gezien. Daar kon ik verandering in brengen! Van deze ontmoeting werd ik zó enthousiast.
En inderdaad Business Yoga past helemaal bij mij. Ik doe mensen er een plezier mee en ik kan mijn kennis en ervaring delen. Juist omdat ik een no-nonsense type ben en zelf de rush van het bedrijfsleven en een ZZP’er (je staat 24/7 aan) ken, weet ik ook dat je maar weinig tijd hebt en daarin wil je wél resultaat. En dat is precies wat je met Business Yoga bereikt.

Dus, hoe ga jij je pauze besteden? Hangend op een stoel waardoor je erna nauwelijks meer vooruit te branden bent? Of volg je een keer Business Yoga, zodat je erna vol energie weer aan de slag gaat? Ik zou het leuk vinden als je het een keer (gratis) komt proberen.